Ons verhaal

Wie zijn wij?

Knap Staaltje Design is ontstaan door ons, Rosa en Tom, twee startende ondernemers uit Haarlem met een gezamenlijke creatieve passie. 

Tom maakt de producten en heeft een hoofd vol creatieve ideeën. Hij is opgegroeid in de smederij van zijn vader met de hamer in de hand. Hij wordt vergezeld door de gevleugelde uitspraak: “Oh, dat kan ik ook zelf maken!” 
Rosa met haar altijd fleurige creatieve aanpak binnenshuis, stortte zich op het maken, stylen en ontwikkelen van de foto’s, de website en de instagram pagina. Zij pakt de Staalmaatjes als een cadeautje voor je in. 

Samen willen we de wereld opvrolijken met knappe lampjes, meubels en woonaccessoires voor bij jou thuis!

Hoe maken we het?

De producten die je in onze webshop vindt zijn allemaal handgemaakt en daardoor uniek.

Het basisingrediënt voor alle producten is staal. Dit staal wordt verhit in de smidse (het vuur) en met de hand bewerkt om in de juiste vorm te komen, oftewel: “Het ijzer wordt gesmeed als het heet is!”

Dit smeden gebeurt met behulp van een hamer en een aambeeld en vormt de basis van alle producten. Vandaar dat je dit  ook weer terug ziet in ons logo!

Persoonlijk ontwerp

Naast de bestaande producten in de webshop maken we ook meubels en woonaccessoires op aanvraag. 

Hoe werkt het? Stuur ons een bericht via de contactpagina met het idee dat je hebt. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Waar je aan kan denken:
– Staalmaatje in een andere houding
– Staalmaatje met een persoonlijk item (bijvoorbeeld een fiets of een surfplank etc.)
– Wandplank of plankdragers
– Een salon-, bijzet of eettafel
– Onderstellen of poten voor bestaande meubels
– Een persoonlijk wijnrek of wandrek
– Andere accessoires, zoals kastknoppen, haken etc.

Wil jij ook een persoonlijk ontwerp of ben je een zakelijke klant en heb je interesse in een samenwerking? Neem hier contact met ons op!