Bezorgen

Staalmaatjes
Onze Staalmaatjes worden als een cadeautje ingepakt en verstuurd via een pakket bezorgservice. 
De Staalmaatjes worden met de hand gemaakt en worden afhankelijk van het type en soort Staalmaatje binnen 7 werkdagen op de post gedaan. Nadat het pakket verstuurd is, ontvang je een mail met een track&trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Je Staalmaatje kan je ook kostenloos afhalen bij ons in Haarlem.

Meubels
Meubels worden afhankelijk van de grote van het pakket met PostNL of een andere meubelbezorger verstuurd. Dit wordt vermeld in de e-mail die je van ons ontvangt. In overleg kan het meubel mogelijk persoonlijk bezorgd worden (afhankelijk van de afstand).

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je nieuwe aanwinst? Dat vinden we natuurlijk erg jammer! Gelukkig heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw product de aankoop te retourneren.* Je doet dit door binnen deze 14 dagen een e-mail naar info@knapstaaltjedesign.nl te sturen waarin je naam en het ordernummer staan of ga naar onze contactpagina. Je ontvangt dan een bevestiging van ons waarin staat hoe en naar welk adres je het pakketje kunt terugsturen, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant. Na het ontvangen van onze bevestiging heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Wanneer het product door ons in goede orde retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de aankoop is gedaan. Schade of afwijkingen aan het product worden op het aankoopbedrag in mindering gebracht. Het bedrag wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retourpakket teruggestort. 

*Let op!
Persoonlijke ontwerpen worden op speciaal voor jou op maat gemaakt en kunnen om deze reden niet retour worden gestuurd.